Sluit je aan!

Wat hebben we afgelopen 2 april een geslaagde workshop gegeven in Spelletjescafé De Zandloper in Breda. Op deze inspirerende locatie zijn we volop bezig geweest met het oefenen van executieve functies in combinatie met spellen spelen. Vele spellen zijn op tafel gekomen en gespeeld. Het plezier bij het spelen, het opdoen van kennis en bovenal het ervaren van de meerwaarde van spellen: dat zijn de absolute kenmerken van deze workshop.

Deze ervaring willen we wederom met jullie delen!

Daarom 2 nieuwe data voor een workshop: 1 juni en 24 september! Schrijf je in en sluit aan bij alle collega-professionals die al zo’n workshop gehad hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.